Exatlon Hungary Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary All Star élményjátékát legutóbb a Kihívók csapata nyerte, amelynek köszönhetően egy cápakalandon vehettek részt. Néhányan bátrak voltak, de a legtöbben féltek a víz alá merülni. 

A Kihívók, azaz a kékek csapata nyerte a legutóbbi élményjátékot, így jutalmul egy fergeteges cápakalandban vehettek részt. A lányok bikinire cserélték a sportruhájukat, és így vágtak bele a programba.

"Maga az élmény jó volt, az elején tartottam a cápáktól, de utána nagyon izgalmas volt, ahogy alattam úszkáltak. Egyébként nem tartom magamat félősnek, kevés dolog van, amitől tartok. A cápák kapcsán biztosan közrejátszott az is, hogy eleve félek a nyílt vízen. Nyaralások alkalmával is elvagyok a part közelében, de ha már beljebb úszom, akkor rossz érzés fog el" - mondta az egyik Kihívó, Pap Dorci a Borsnak.

A fiatal influenszer lány a saját oldalán már máskor is posztolt bikinis fotót, de már az idei szériában is megmutatta formás kebleit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.