Megmutatta ritkán látott testvérét Judy

Forrás: Origo -
Judy Groovehouse Judy testvére
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világéletükben nagyon jó testvérek voltak Judyék. Az énekesnő öccse is zenész, és ahogy gyerekkorukban, úgy most is úgy érzi a Groovehouse sztárja, hogy muszáj vigyáznia Tibire. Régen akkor dorgálta meg, amikor úgy gondolta, hogy alkoholt iszik, most pedig a fogyásban nyújt neki segítséget.

Ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt Judy testvére, Kis Tibor, pedig ő is főállású zenész. Tibi most kivételt tett, és közös fotózásra vállalkozott testvérével, aki bomba formában van, hiszen nemrég 10 kilótól szabadult meg egy tudományos formula segítségével.

„Rengeteg közös sztorink van, imádom ezeket. Emlékszem, gyerekkorunkban hányszor volt olyan, hogy Tibi gyűjtögette a kis pénzét, aztán karácsony előtt jöttem én, és rádumáltam, hogy inkább költsük el mindet ajándékokra. Megtanítottam viszont néptáncolni, mivel én 8 évig jártam. A másik kedvenc történetünk, amikor nyaralni voltunk, és láttam, hogy Tibi ül a bárpultnál, amit én alig értem fel, mert olyan alacsony voltam, és alkoholhoz hasonló színű dolgot iszik. Odarohantam, és jól leteremtettem. Azonnal elkezdett magyarázkodni, de csak akkor hittem el, hogy gyömbért iszik, amikor megkóstoltam" – nyilatkozta Judy.

Judy és testvére Forrás: Origo

„Azóta is ilyen vagyok vele, aggódó, féltő, és segítek, amiben csak kell. Legutóbb például a fogyáshoz kérte a segítségemet. Anyukánktól örököltük a hajlamot, mindkettőnknek sok volt baja a kilókkal. Nemrég azonban én pontot tettem az évek óta tartó jojó végére, hiszen az interneten találtam egy módszert, egy tudományos formulát, amely egy vákuum rostot és egy különleges kaktuszfélét is tartalmaz, így koplalás nélkül 10 kilótól szabadultam meg. A szervezetem, mint egy kemence, plusz mozgás nélkül égette el a zsírokat, újra jók rám a fiatalkori fellépőruháim" – mondta el az énekesnő.

„Eléggé fordítva élek, mivel én is hivatásos zenész vagyok. Sokszor éjjel vagyunk úton, így olyankor eszem azt, amit mondjuk egy benzinkúton kapni lehet. Ráadásul férfiként nem is voltam soha túl tudatos az étkezés terén. Mióta az eszemet tudom, Judit azóta – kis túlzással – folyamatosan fogyókúrázik, így egyértelmű volt, hogy hozzá fordulok segítségért, hiszen a mostani átváltozása igencsak jól sikerült. Segített is, nálunk ő a fogyásszakértő a családban" – tette hozzá Tibi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.