Vavra Bence a magánéletéről vallott: "Nem vagyok ráfeszülve a párkeresésre"

Sztárban sztár Vavra Bence vallomás magánélet énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beindult az élete a Sztárban Sztár fiatal versenyzőjének, aki jelenleg nem él párkapcsolatban, de ha úgy adódna, nyitott lenne a szerelemre. Vavra Bence a Hot! magazinnak beszélt magánéletéről.

"Volt egy hosszú kapcsolatom, de annak sajnos vége lett a nyáron. Most leginkább a céljaimra fókuszálok. Nem zárkózom el attól, hogy barátnőm legyen, de nem vagyok ráfeszülve a párkeresésre. Társkeresőkön viszont nem szeretek ismerkedni. Mindig letöltöm, de aztán egy nap után le is törlöm. A személyes ismerkedésben hiszek" – jelentette ki a Fool Moon énekese.

Bence szülei nagyon korán elváltak, de a híresség a húgával együtt jó kapcsolatot ápol mindkettejükkel.

"Szerencsés vagyok, hiszen a családom és a barátaim mindenben támogatnak. Jelenleg a műsor mellett dolgozom és tanulok is. Vállalkozásfejlesztés szakon csinálom a mesterképzést, ez az utolsó félévem.

Úgy gondolom, hogy jó, ha van egy B tervem a zene mellett. Tudom, hogy a nagyapám és az édesapám is örül annak, hogy van diplomám. Persze ez nem volt elvárás, de így ők is nyugodtabbak, hiszen ha bármi történik, akkor el tudok helyezkedni a polgári szakmámban" – magyarázta Bence.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Rengeteg elfoglaltsága miatt kicsit húzósak a hetei, de már van terve, hogy az államvizsga után hol szeretné kiereszteni a gőzt.

"Azt tervezzük a barátaimmal, hogy a nyáron elmegyünk Amerikába egy hosszú pihenésre. Pár éve volt lehetőségem kimenni, és azóta vágyom oda vissza. New York-fanatikus vagyok, ez nekem egy szerelem-hely"

– mesélt a terveiről.

Az átváltozóshow igazi kihívást jelentett a fiatal tehetség számára, de hétről hétre helytállt a színpadon, ami az önbizalmához is sokat hozzátesz.

"Az elején volt bennem egy kis izgalom és megfelelési vágy, de most már kezdek fellazulni, és csak élvezem a műsort. A társaság is nagyon összeforrt. Úgy érzem, hogy hazaértem"

– jelentette ki Bence, akinek többször kellett női énekest alakítania az elmúlt hetekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.