"Ez a jéghegy csúcsa" - pokoli fájdalmak gyötörték a Sztárban Sztár versenyzőjét

Sztárban sztár Vavra Bence produkció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vavra Bencének már többször kellett női énekest alakítania a Sztárban Sztárban. Az énekesnek számos olyan kihívást és fájdalmat meg kellett tapasztalnia, amit csakis a nők érthetnek. 

Vavra Bence őszintén mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt hetek megpróbáltatásait a Sztárban Sztárban. Az énekes nem titkolja, hogy a nővé válás cseppet sem egyszerű.

„Minden tiszteletem a nőké! A ma esti Olivia Newton-John alakításomhoz kellett a tűsarok, de ez csak a jéghegy csúcsa. Korábban legyantázták a mellkasomat, a lábamat, de szerencsére már elkezdett visszanőni a szőr, de volt már hatalmas műkörmöm is. A magassarkú cipőben egyébként megtanultam már járni, de borzasztó kényelmetlen. Vasárnap már annyira törte a lábamat, hogy a műsor végén mezítláb mászkáltam a stúdióban" - nyilatkozta a tehetséges énekes a Ripostnak.

Bence remekül teljesít a Sztárban Sztárban, egy korábbi produkciója után maga Ne-Yo üzent az énekesnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.