Sztárban sztár Ne-Yo Vavra Bence üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vavra Bence múlt vasárnap Ne-Yo-t alakította a Sztárban Sztár műsorában. A világhírű énekes nem sokkal később személyesen is megkereste Bencét.

Múlt vasárnap Vavra Bence fantasztikus produkciót nyújtott Ne-Yo bőrébe bújva, így nem csoda, hogy a közelébe sem került a kiesésnek. A műsor után viszont olyan dolog történt, amire Bence valószínűleg álmában sem gondolt volna.

"Hatalmas kihívás volt, de nagyon jól sikerült. Kiraktam egy képet, ahol megjelöltem Ne-Yo-t is és egyszer csak azon kaptam magam, hogy a semmiből rámírt és mondta nekem, hogy dolgozzunk együtt" – mondta Bence a Borsnak. "Egyelőre még a Sztárban Sztárra fókuszálok, de amikor ilyenek történnek, azok plusz önbizalmat adnak. De első a műsor!"

Vavra Bence és Ne-Yo beszélgetését itt tudod megnézni.

A Sztárban Sztár egyébként is bővelkedik az izgalmakban. Sok éves kihagyás után a tévénézők ismét láthatják Puskás Petit a TV2 műsorában, és Papp Szabi teljesen zavarba jött, amikor meglátta magát a színpadon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.