Meglepő kijelentést tett a világhírű sportolóról barátnője: "Legnagyobb függősége, hogy az ujját szopogatja"

futball Paris Saint-Germain FC Nuno Mendes barátnője Nuno Mendes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Paris Saint-Germain játékosának, Nuno Mendesnek szépséges barátnője nemrég egy műsorban vendégeskedett, ahol néhány olyan információt is megosztott kedveséről, amelyek miatt a focista biztosan nem repesett az örömtől. 

Nuno Mendes barátnője így kezdte a beszélgetést: "Egy nagyon szórakoztató egyéniség ő, egyben nagyon alázatos, hatalmas szívvel. Mindig aggódik a körülötte lévőkért, még a legkisebb részletekre is odafigyel. Imád táncolni, de annál is jobban szeret énekelni, ráadásul nagyon szépen, sosem hamis".

Később Maria a focista gyermeki énjéről is mesélt.

"Ugyanakkor még mindig megmaradt egy kicsit gyereknek: imádja a kifestőkönyveket, legózni, de a legnagyobb függősége, hogy az ujját szopogatja. Nem is érdemes ezt tagadni, szerelmem" - árulta el a sztárfocista kedvese.

Egy tavalyi írásunkban összegyűjtöttük a legszexibb focistafeleségeket, valamint nemrég arról írtunk, amikor a szintén PSG -ben játszó Mauro Icardi felesége falatnyi bikiniben pózolt a közösségi média oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.