Ők állnak a világklasszis labdarúgók mögött - Bemutatjuk a legszexibb focistafeleségeket

szexi ajándék blogbejegyzés feleség focistafeleség EB dögös focista magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A foci EB minden futballrajongó számára igazi piros betűs ünnep. Azok, akik imádnak a csapatuknak szurkolni ezeken az estéken el sem képzelhetnének jobb programot, mint azt, hogy a legjobb barátaik körében egy hideg sörrel a kezükben együtt örüljenek a góloknak. Ám mára a sportolók mellett megjelenő nők legalább olyan híresek, mint maguk a futballisták.

Szó, ami szó, hogy nőként a legtöbb esetben nem a tizenegyesek figyelése miatt ülünk le meccset nézni. Sokkal inkább azért, hogy gyönyörködhessünk a tökéletes testű sármos sportolókban. Ám ha őket már kellően megcsodáltuk, és kielemeztük, érdemes egy pillantást vetni a focista csillagok párjaira is. Hiszen ahogy a mondás tartja, minden sikeres férfi mögött áll egy nő.

Úgy tűnik, hogy a focisták mögött nem is akármilyen nők állnak. Íme, a világ legdögösebb focistafeleségei, és exbarátnői:

Lionel Messi és felesége Antonella Roccuzz,

évek óta élnek boldog házasságban. Tökéletes kapcsolatukat, három csodaszép kisfiú koronázta meg.

Sergio Ramos és kedvese Pilar Rubio

kapcsolata 2015-ben kezdődött, és azóta is imádják egymást, mára két csodaszép közös gyermekkel büszkélkedhetnek.

Az ötszörös aranylabdás focista,

Christiano Ronaldo és spanyol származású párja Georgina Rodriguez

megismerkedésük óta tökéletes álom párt alkotnak. A béranyától született ikrek mellett mára Georgina is két közös gyermekkel ajándékozta meg a futball legendát.

Antonie Greizmann és felesége Erika Choperena

2011-ben San Sebastianban ismerkedtek meg. Ekkor a focista még a Real Sociedadban játszott. A sportoló nem titkolja, hogy rendesen meg kellett küzdenie a szíve hölgyéért, hiszen Erika többször is kikosarazta őt.

Neymar és exkedvese Bruna Marquezine

kapcsolata meglehetősen viharos volt, hiszen összesen négyszer szakítottak és békültek ki az együtt töltött évek alatt. Az utolsó szétválás óta azonban a sztársportolónak senki sem rabolta el a szívét.

Iker Casillas és Sara Carbonero

kapcsolatától is hangos volt a sajtó. Megismerkedésük idején mindenki azt hitte, hogy az álompárt az Isten is egymásnak teremtette. Ám sajnos kiderült, hogy képtelen az együttélésre.

Pepe Reina, a spanyol válogatott kapusának felesége Yolanda Ruiz

egy igazi szupernő. Akiről a kapus gyakran elmondja, hogy ha nem ő lenne mellette ő sem lehetne ilyen sikeres a karrierjében. Ráadásul a gyönyörű, tökéletes testű nő öt gyermek boldog anyukája.

Thomas Delaney,

a dán válogatott középpályása, egy másik futballista, Mike Jensen testvérével, Michelle Lindemann Jensennel alkot egy párt. Úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk kezd komolyra fordulni, hiszen a férfi egyre több képet mutat meg a lányról a közösségi oldalain is.

Carina Wanzung az a szerencsés fiatal nő aki,

Mario Gomeznek, a német válogatott csatárának

lehet a felesége. A csinos szőkeség és a sportoló 2012 óta alkotnak egy párt, és 2016-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Carina Wanzung Forrás: vdmmodels.com

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.