A Sztárban Sztár nyertesének többet jelent a győzelme egy egyszerű trófeánál

Forrás: TV2 -
győztes ünneplés Sztárban sztár Vavra Bence Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár győztese, Vavra Bence a stúdióból egyenesen egy belvárosi szórakozóhelyre ment, ahol saját dj-vel és rengeteg pezsgővel ünnepelt barátai és a stáb társaságában.

Vavra Bence méltóképpen ünnepelte meg győzelmét barátai és a műsor stábjának körében. A közösségi oldalak megteltek a stábbuliról származó képekkel, amelyeken látszik, hogy fantasztikus volt a hangulat. A bulin még Tóth Andi is részt vett, állítólag csupán egy forró teát és egy mentes vizet fogyasztott, pedig a képeken jól látható, hogy temérdek borral és pezsgővel ünnepeltek a résztvevők.

Vavra Bence elmondta, győzelme többet jelent számára egy egyszerű trófeánál:

tv2 sztárban sztár Vavra Bence Forrás: TV2

"Hatalmas nevekkel kellett versenyeznem ebben a műsorban, akikhez képest én nagyjából egy senkinek éreztem magam. Boldog és büszke vagyok, hogy egy műsorban lehettem, és egy lapon említettek például Stohl Andrással. Úgy érzem, hogy a nézők értékelni kezdték azt, amit adni tudok, és az elmúlt pár hét hatalmas lehetőség volt, hogy megmutassam, ki is vagyok igazából" – mondta a Borsnak Bence. Ezután arról is beszélt, hogy hogy telt számára az elmúlt időszak a műsor mellett.

"Miközben hétről hétre készültem a produkciókkal, megszületett az Így volt szép című dal, amit éppen a napokban fejeztünk be Malek Miklóssal és a Noord Records nevű holland kiadómmal. Izgatottan várom, hogy a közönség hogyan fogadja."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.