Sztárban Sztár: Vavra Bence úgy érzi, hogy ő a verseny legnagyobb nyertese - Videó

Sztárban sztár Vavra Bence videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár versenyzője, Vavra Bence hétről-hétre minden alkalommal kilép a komfortzónájából, azonban most eddigi legnehezebb produkciójára készül: Pitti Katalin operaénekesként fog színpadra állni. 

Vavra Bence, akinek Ne-Yo is üzent személyesen, már izgatottan várja a vasárnapi élő showt. A 28 éves tehetség elárulta a Mokkában, hogy milyen érzések kavarognak benne a versennyel kapcsolatban.

"Úgy érzem, már most a legnagyobb nyertese vagyok a műsornak, mert a verseny esélyt adott arra, hogy felkerüljek arra a polcra, ahová már régóta szerettem volna. Mindig próbáltam magamból kihozni a legtöbbet, de számomra az a fontos, hogy én legyek elégedett magammal, mert nem tetszhetek mindig mindenkinek. Ha vége lesz majd, akkor kell majd egy kis idő minden versenyzőnek, míg leül és átgondolja ezt a kilenc hetet, mert annyi érzés van bennünk" - mondta Bence a TV2 reggeli műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.