Kiszivárgott a Pentagon földönkívüliekről szóló jelentése

Pentagon tanulmány UFO földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszivárgott egy földönkívüliekről szóló jelentés az amerikai Védelmi Minisztérium és a hírszerzési ügynökségeket összefogó igazgatóságtól.

A Pentagon jelentéseiben információk szerepelnek elrablásról, szexuális érintkezésről, terhességről és telepátiáról is. A Daily Star megírta, hogy a tanulmány összesen öt szexuális találkozásról számol be földönkívüliek és emberek között. Emellett a Védelmi Minisztérium és a hírszerzési ügynökség által kiadott aktákban egy másik dokumentum azt mutatja be, hogyan kell kategorizálni az "anomális viselkedést" a jetikkel és szellemekkel.

Kiderült végre, hogy van-e élet a Földön kívül? Fotó / 123RF

"Elegendő eseményt jelentettek, és orvosi adatokat dolgoztak fel, hogy alátámasszák azt a hipotézist, hogy létezik néhány fejlett rendszer, ami átláthatatlan az Egyesült Államok számára" - áll a jelentésben.

Az évek alatt több bejelentés is érkezett, amikor embereken elektromágneses sugárzás okozta égési sérülések jelentek meg, de előfordult, hogy emellett agykárosodás is történt.

A jelentés elismeri, hogy sok dolog van, amit nehéz megmagyarázni, beleértve az azonosítatlan repülő objektumok nem evilági gyorsulását, irányváltoztatását, vagy akár a gyors víz alá merülési képességeiket.

Bár a Pentagon szerint a jelentés nem tartalmaz konkrét bizonyítékokat idegenekről, de azt elismerték, hogy továbbra is lesznek olyan információk, amelyeket az emberek nem fognak megismerni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.