Kulcsár Edina elmondta, mit gondol G.w.M durva kirohanásairól

vélemény harc G.w.M család Kulcsár Edina Nagy Melanie Varga Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi médiában üzenget egymásnak a rapper és gyermekeinek anyja, Melanie.

Míg a volt feleség próbál kulturáltan reagálni, G.w.M nem ad a stílusra: durva és közönséges megnyilvánulásaival sokaknál kiverte már a biztosítékot. Nem mindig kulturált posztjairól párjának, Kulcsár Edinának is megvan a véleménye, aki ugyan érdemben nem akart reagálni egyik követője kérdésére, de azért röviden megírta gondolatait szerelme modorával kapcsolatban - írja a Bors.

Kulcsár Edina és párja, G.w.M, azaz Varga Márk Forrás: instagram.com

„Igen, még mindig azt érzem, hogy ő az igazi! Az embernek vannak kirohanásai. Neked is, nekem is, csakúgy, mint a legtöbb embernek! Arról se feledkezzünk meg, hogy az ilyen jellegű kirohanások nem csak úgy magukról törnek ki egy emberből! Vannak ok-okozati tényezők is! Ő nem gondolja túl ezeket. Nem veszi figyelembe, ki mit fog róla gondolni, vagy hogy fognak-e róla cikkezni, mert nem érdekli! Nem órákon át fogalmazza a kiírásait, hogy az tetszetős és hangzatos, meg diplomatikus legyen, hanem a maga egyszerűségével – amit én imádok benne, – de egyenesen, őszintén, maximálisan magát adja és ehhez mérten is nyilvánul meg" - válaszolta Edina a nekiszegezett kérdésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.