Melanie reagált G.w.M vádjaira: "Hiába fenyegetsz és zsarolsz..."

Forrás: RTL -
balhé G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti Nagy Melanie vádaskodás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina új szerelme, G.w.M tegnap szinte teljesen kifordult magából és egy hosszú bejegyzésben szidalmazta egykori kedvesét, gyermekei anyját, Nagy Melanie-t. Nem sokat váratott magára a nő reakciója, aki meg fogja tenni a megfelelő lépéseket az ügyben.

G.w.M többek között "rothadt" és "gonosz" nőnek nevezte Melanie-t, aki szerinte rosszul neveli közös gyermekeiket. A hosszú vádaskodásra egy nyílt levélben reagált a nő és úgy véli, vérlázító az a stílus, amit a fiatal zenész megenged magának.

"A megnyilvánulásod méltatlan hozzám. Illetve bárkihez az lenne. Aki szeretettel és becsülettel neveli a gyerekeit. Vérlázító, amit megengedsz magadnak! Bármit is hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek. Eddig sem beszéltem, ezután sem fogok, bárhogy provokálsz is."

Megteszi a megfelelő lépéseket Forrás: RTL Klub

"Mindent kizárok/kizártam eddig is, ezután is. Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint amennyit az elmúlt hónapokban! Ezzel is csak azt igazolod, nincs más út a bíróságon kívül, amit én nagyon sajnálok. Természetesen megteszem a megfelelő jogi lépéseket! Én a helyzettel kapcsolatos állításaimat igazolom is. Persze az arra megfelelő hatóságoknál. Nem máshol! Az én olvasatomban nem attól lesz valami igaz, hogy hányszor írom le vagy hányan olvassák. U.i.: szerintem a nevelésünkről ennél nagyobb bizonyosság nem is kell"

– idézte a Ripost Melanie-t, aki az Instagramon csak korlátozott ideig elérhető storyjában közölte a nyílt levelet.

Miközben Kulcsár Edina új szerelme és annak egykori párja a nyilvánosság előtt balhézik, a szépségkirálynő volt férje, Csuti rátalált a boldogságra. Az üzletember a napokban mutatta meg, ki az a fiatal barna szépség, aki meghódított a szívét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.