Elképesztően indulatos bejegyzést tett közzé G.w.M, aki a posztban hihetetlen dolgokat állít volt feleségéről, gyermekei anyjáról, Nagy Melanie-ról.

Idén év elején szakított egymással Kulcsár Edina és Csuti, majd nem sokkal a hír bejelentése után kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő a fiatal rapper, G.w.M oldalán találta meg a boldogságot. A hétköznapokban Varga Márkként ismert zenész nemrég hagyta el feleségét, Nagy Melanie-t. Miközben Edina és Csuti láthatóan békésen rendezi a válást, a másik párosnak nem sikerül ezt csendben intéznie.

Pár héttel ezelőtt a gyermektartás miatt balhézott össze Márk és Melanie, de most sokkal súlyosabb vádaskodás vette kezdetét. G.w.M hosszú bejegyzést tett közzé az Instagramon, amiben megdöbbentő dolgokat állít egykori szerelméről.

Te mit képzelsz magadról? Felhív a kislány, hogy át akar jönni, erre azt mondtam, kérdezzen meg téged, de te nem engeded! A következő pillanatban, amikor hazaér a gyerek, kikapod a kezéből a telefont, és azt mondod, hogy majd holnap jöhet, itt aludhat, majd elkezdesz csúnyán kiabálni a gyerek előtt, hogy g*cis k*rva, stb...

Forrás: Instagram/G.w.M

"Annyira egy gonosz, rothadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összezavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád. Szeretném, ha észhez térnél, és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát, te romlott nő."

A médiát is felnyalod (sztároskodsz), és előadod magad, milyen diplomatikus, kifinomult áldozat vagy, de azt kellene látniuk, ahogyan a gyerekek előtt, vagy kamera nélkül viselkedsz... Szégyen és gyalázat vagy. Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyerekeim lelkiállapotát, te koholmány!

Tessék, dikh rák, itt a reklámotok megint, ti csövesek.

U.I.: Tudom, hogy nem itt kellene üzennem neki, és még mindig nem akarok kitálalni róla, miért hagytam el, de letiltott és nem hagy más utat. És a kislányom telefonján innentől kezdve nem akarok ilyeneket írni vele, amit 'ő vett', ahogy persze, az amg mercit is, amivel az éjszakában járkál a gyerekek mellől" – idézte a Blikk a rapper Instagram storyját, amely csak 24 óráig érhető el.