Kiderülhetnek a brit királyi család titkai: hamarosan új tényfeltáró könyv jelenik meg

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
Meghan Markle brit királyi család koronavírus II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga II. Erzsébet hagyott jóvá egy könyvet, amely a királyi titokat beszéli el a pandémia időszakából.

Úgy tudni, hamarosan megjelenik egy könyv a királyi családról, amelyet a királynő már jóvá is hagyott egyik közeli tanácsadójának.

Angela Kelly The Other Side of the Coin című könyvének frissített változata a jövő hónapban jelenik meg, és állítólag megosztja a királyi család titkait a koronavírus miatt való lezárások időszakából. A királynő személyesen adta áldását Angelának, hogy megossza a történetüket - írja a Daily Star.

II. Erzsébet brit királynő Forrás: AFP/Adrian Dennis

A könyv betekintést nyújt az olvasóknak abba, hogy a munkatársak hogyan működtették a királyi háztartást a nehéz időszakban, és milyen óvintézkedéseket tettek, hogy megvédjék Erzsébetet. Emellett szó lesz arról is, a királynő hogyan élte át Fülöp herceg temetését.

Vizsgálat indul a walesi kormánynál, ugyanis teljesen véletlenül kiszivárogtattak egy hivatalos e-mailt, amiben arról írnak, mi a protokoll II. Erzsébet halálakor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.