Új dallal debütált a Beneath My Skin: ALEE metálos dalt írt egykori versenytársainak

klippremier Alee új dal dalpremier Beneath My Skin klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges dallal állt elő az X-Faktorban felbukkant Beneath My Skin.

Még az X-Faktor ideje alatt született meg a Beneath My Skin legújabb dala, aminek egyik versszakát a műsor győztese, Alee írta. A metálos, mégis fülbemászóan popdallamokról ismertté vált zenekar elárulta, hogy mivel sokszor a Linkin Parkhoz hasonlították őket, illett már egy hangzásban a zenekar trackjeire hasonlító dalt kiadni.

"Sokáig csak a refrén énektémánk volt kész, de mikor összebarátkoztunk Aleeval, úgy döntöttünk, hogy megírjuk közösen, így lettek végül rap részek a verzékben. Eddig is elég sokszínűek voltunk énekügyileg, hiszen a mély lágéktól a fejhangokon át a screamekig minden jelen van nálunk, ezek után pedig egyre több rap rész is lesz, hogy minél modernebb, változatosabb legyen a zenénk"

- fogalmazott a formáció frontembere, Dunai Gergő.

A különleges hangzású zenekar az elmúlt időszakban nem pihent: folyamatosan dolgoznak az új dalokon, hamarosan érkezik a nagylemezük, és sorra dobják ki a friss klipeket is. A nagyon "dark" hangzásvilág mellé egy-egy trapesebb, és egy-egy poposabb, slágergyanús szerzemény is került.

A négytagú banda május 5-én az Arena Garden színpadán játssza újabb és korábbról ismert dalait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.