Napi horoszkóp (2022. április 23.): Ne siettesd az eseményeket a párkapcsolatodban

Forrás: Thinkstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most erősen hat ránk a Merkúr és a Szaturnusz fényszöge, ezért alkalmas ez a nap a komoly témák átbeszélésére. 

Kos

A mai nap lehet a hét koronája. A napi horoszkóp szerint gyümölcsözőnek és fejlődőnek látod a körülményeidet. Nem kell mással törődnöd, csak az emberi kapcsolataiddal. És még egy jó könyv is beleférhet az idődbe!

Bika

Hatalmas erők forronganak benned belül, de kiegyensúlyozottnak mutatod magad. Ha megvan benned a kellő tudatosság, mindennek jó irányt is adhatsz. Fordítsd jóra ezt a nagy tetterőt!

Ikrek

Ezen a napon erőteljesen hat a Merkúr és a Szaturnusz fényszöge, határozott döntéseket várhatnak tőled a családtagjaid. Ne halogasd hát tovább, a végső szót úgyis neked kell kimondani. Így van ez akkor is, ha magában a döntésben az ő vélekedésüket is kénytelen vagy érvényre juttatni.

Rák

Befolyásolhatóbbnak bizonyulsz a szokásosnál, egyesek ezt megpróbálhatják kihasználni. Keresd egy megbízható barát, vagy rokon társaságát! Ha így teszel, megható és elgondolkodtató élmények érnek.

Forrás: Thinkstock

Oroszlán

Ne siettesd az eseményeket a párkapcsolatodban, az elvárásokat a párod most inkább támadásnak érezheti, mintsem teljesíthető célkitűzésnek. Ha nem akarod, hogy elmeneküljön, legyél szerényebb!

Szűz

Erőteljesen hat rád most a Merkúr és a Szaturnusz fényszöge, most az ötleteid és az elgondolásaid mind működőképesnek ígérkeznek. Nemcsak a saját életedben tudsz előrehaladni, másoknak is nagyon jó tanácsokat adsz - írja az Astronet.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.