Young G az interneten kért segítséget: meglopták a feleségét, Norinát

https://www.instagram.com/younggbeci/ -
feleség Young G lopás Rácz Béla Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Béla, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Young G az interneten kért segítséget, ugyanis ellopták szerelme Instagram-oldalát.

Az utóbbi időben rájár a rúd Rácz Béciékre. Ahogy arról mi is hírt adtunk, nemrég kórházba került a kislányuk, Rebeka, aki tüdőgyulladással jött világra, ezért napokig légzést segítő gépre szorult. A kislánynak pár hete húgyuti fertőzése volt, és ezért kellett a Heim Pál Kórházban töltenie pár napot.

Bécinek nemcsak Rebekáért, de szerelméért, Norináért is aggódnia kellett, ugyanis a terhesség alatt támadta meg a gyilkos kór. Hiába diagnosztizáltak nála méhnyakrákot, a várandósság ideje alatt nem tudták megkezdeni a kezelést, így kétségkívül ez volt Béci életének eddigi legnehezebb időszaka.

A Rácz családnak szerencsére most nem az egészségével gyűlt meg a baja, hanem valami egészen mással: Mészáros Norinának ellopták az Instagram fiókját, és a hackerek SMS-üzenetekben követelnek érte váltságdíjat.

https://www.instagram.com/younggbeci/

- írta a rapper, aki követői segítségét kérte Instagramján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.