Fresh Andi vallomása: "Nincsen semmi probléma, ő ment balra, én meg jobbra"

https://www.instagram.com/freshandi/ -
Fresh Andi rák Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Andi elárulta, sok mindenkiben csalódott, mióta kidrült, hogy mellrákkal küzd. Már Fresh Viki sem  életenek a része.

Tavaly októberben jelentette be Fresh Andi a szomorú hírt, hogy mellrákkal diagnosztizálták. Sokáig senkinek nem beszélt a betegségéről, még a barátainak sem, végül mégis úgy döntött, hogy megosztja küzdelmét, hiszen egyrészt az emberek úgyis látták volna, hogy változáson esett át, és szeretett volna segíteni az embereknek is. Palik Laciék műsorában, a Három igazságban arról is beszélt, mi történt vele azóta, hogy megosztotta helyzetét: sokan nincsenek már az életében, így Fresh Viki sem.

Fresh Andi betegségéről vallott https://www.instagram.com/freshandi/

"Sok mindenkiben csalódtam. (...) Nincsen semmi probléma, ő ment balra, én meg jobbra. Vannak olyan dolgok, amiket nem zártunk le, vagy nem beszéltünk meg, ezek nyilván neki is, nekem is sérelmek, de nem vagyunk egymás életének a részesei" - mondta Andi. Az is kiderült, hogy szerencsére már minden eredménye jó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.