Fresh Andi megjárta a poklot az elmúlt hónapokban, de szerencsére már jól van. A Tények Plusz műsorában beszélt arról, hogy élte meg a kemoterápiát és kik segítették leginkább a gyógyulását.

Fresh Andi január 15-én lett figyelmes egy csomóra a mellében: hamar kiderült, hogy rosszindulatú daganatról van szó. Először olyan volt az egész, mintha egy filmet nézett volna, de sok ideje nem volt gondolkodni, február 8-án volt az első kemoterápiás kezelése. Egy dolgot mindenesetre megfogadott: a kemoterápia okozta fájdalmas és gyötrő rosszulléteknek nem adott több időt 4 napnál.

A négy napot olyannyira maxoltam ki, hogy épp hogy csak haza tudtam érni a kezelésről és a férjem hazavitt és már kezdtem a hányást. WC mellett aludtam és akkor 4 nap után jött az, hogy jól voltam. És akkor volt 2,5, tökjó hetem"

- mesélte Andi, akinek az első kezelés után 13 nappal maradt a kezében a haja. Végigbőgte, amikor párja levágta a haját, néha úgy érezte, nem bírja tovább. Párjával még az első kemoterápia előtt összeházasodtak, ő tartotta benne a lelket a kezelések során.