Heti horoszkóp (május 9. - május 15.): A csillagjegyeknek szerelmet hoz a hét

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp szerelem magazin csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a Bakra rátalál egy új munkalehetőség, a Halak pedig egy futó kalandba csöppenhet. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a következő napok.

BAK

A Mars most világossá teszi, hogy a héten nincsenek kompromisszumok. Szingliként nagyon magabiztos leszel, tudod, mit keresel. Ha kapcsolatban vagy, kicsit nehézkes hét elé néztek, de a jó szex mindig oldja a feszültséget. Új munkalehetőség találhat rád, merj belevágni, mert csak hasznodra válhat. A testedre ráfér egy kis pihenés, kényeztesd magad egy nagy habfürdővel.

VÍZÖNTŐ

Ha szingli vagy, akkor csodás hét elé nézel. Flörtölsz, randevúzól, majd a hét vége felé valaki elrabolja a szívedet. A párokat pedig elönti a szerelmes tavaszi láz, minden szabadidejüket együtt szeretnék tölteni. A munkádban egy új projekthez nagyon kreatív ötleteid lesznek, amit a főnök is észrevesz. Közben keresed a belső békét és a lelki egyensúlyt. Ne félj, hamar megleled.

HALAK

Az egyedülállók a héten nagyon szeretnének egy futó kalandban részt venni, de akárhogy is próbálkoznak, ez nem fog összejönni. A szerelmesek számára nagyon sok a tennivaló, de minél többet vannak együtt, annál nagyobb lesz közöttük az összhang. A munkádban a csapat vezetőjeként fogsz fellépni, és a stressz motiváló hatással lesz rád. Az egészséged fenntartásáért menj ki a friss levegőre és sportolj egy kicsit. Hidd el, jól fog esni.

KOS

Ha nincs párod, akkor ez egy nagyszerű szakasz lesz az életedben, hiszen nemcsak flörtölhetsz a héten, hanem igazi szerelemre is lelhetsz. Ha kapcsolatban élsz, akkor összhangban lesztek a szerelmeddel. A munkában is nagyon jó lesz a hangulat, remekül fog menni a kollégákkal, az ügyfelekkel és a főnököddel is a kapcsolattartás. Könnyen megbírkózol most minden kihívással, a szabadidődet pedig sportolásra, a hobbidra vagy kikapcsolódásra fordíthatod.

Forrás: Shutterstock

BIKA

A héten árad belőled a varázs, ha szingli vagy, ezt a másik nem is észre fogja venni. A kapcsolatban élőkre pedig nagyon harmonikus napok várnak. Nagy lehetőségek állnak előtted a munkában, szorgalmas vagy, és megmutatod minden képességedet. Ez pedig nem marad észrevétlenül, megkapod azt az elismerést, amelyre oly régóta vágytál. Most nagyon jól érzed magad a bőrödben, szupermotivált leszel a mozgáshoz is.

IKREK

Ha egyedülálló vagy, a héten megmutatod mindenkinek, hogy mennyire szerethető vagy. A párok pedig közös programokat csinálhatnak és megpróbálhatják felfrissíteni az érzéseiket. A Merkúr és a Jupiter új lendületet ad a karrieredben. Szabadidődben pedig új dolgoknak olvasol utána. A csillagaid mentálisan erőssé és magabiztossá fognak tenni. Kiegyensúlyozott leszel, de a héten nem érzel motivációt a sportolásra.

RÁK

Ha szingli vagy, élvezed, hogy nincs párkapcsolatod. Ha van párod, a héten megkérdőjelezed a kapcsolatotokat, mert több romantikára és változatosságra vágynál. Nagyon odafigyelsz ebben az időszakban a munkádra, energikusan hajtod végre a rád bízott feladatokat. Kellő energiád van, hogy a héten egy picit felújítsd a lakásodat, meglátod, nagyon fogod élvezni a barkácsolást.

OROSZLÁN

A Vénusz és a Jupiter a héten új karizmát és szexuális vonzerőt ad az Oroszlánok számára. Ezért szingliként most jó úton jársz a szerelem felé. Ha kapcsolatban vagy, most tisztázódhatnak a problémák és a félreértések. A munkahelyeden harmónia uralkodik, ez a legjobb légkör számodra a fejlődésre. Viszont munka után szükséged van a pihenésre, kapcsolódj ki meditálj, vagy menj el jógázni a barátaiddal.

Forrás: Shutterstock


SZŰZ

A Szüzek egy izgalmas hét elé néznek, amely tele lesz érzelmekkel. Az egyedülállók nyitottak az új iránt, de figyelj, hogy ne add oda azonnal a szíved. A pároknak a héten valami miatt kompromisszumot kell kötniük. A karrieredben kihívások elé nézel, de nagyobb erőfeszítéssel könnyedén túl leszel a nehézségeken. Szeretnél odafigyelni az egészségedre, ezért a helyes táplálkozásnak és a tudatos életmódnak fogsz utánajárni.

MÉRLEG

Az egyedülállók nyitott és vicces természetére felfigyel valaki, aki lehet, hogy több lesz, mint egy barát. A kapcsolatban élőknek nem lesz egy romantikus hete, de nagyon jókat tudnak beszélgetni a párjukkal. A munkahelyeden meg kell mutatnod, hogy miből vagy. Minden olyan dolog, amin egyedül dolgozol, remekül működik. Az önbizalmad nagyon nagy, a Merkúr pedig a héten szellemi erőt ad neked.

SKORPIÓ

Az szinglik nagyon élvezik a szabadságot és hogy azt csinálhatják, amit akarnak. A párok új lendületet adhatnak a héten a kapcsolatuknak. A munkában jól fognak menni a dolgaid, nagyon gyors megoldásokat találsz a problémákra. Élvezd a szabadidődet, kényeztesd magad olyan dolgokkal, amelyekkel gyorsan ellazulhatsz.

NYILAS

A Nyilasok számára a Vénusz és a Jupiter szerelmi fényponttá teszik a hetet. Az egyedülállók mágnesként vonzzák magukhoz a megfelelő partnereket. A párok pedig extra adag gyengédséggel közelítenek egymáshoz. A munkában pontosan tudod, hogy mit akarsz elérni. A Jupiter most melletted áll, így könnyebben megteheted azt, amit szeretnél.Ha kikapcsolódásra van szükséged a napokban, menj el és kocogj egyet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.