Aggódnak Britney Spearsért a rajongói

Forrás: instagram.com/britneyspears/ -
fotó meztelen rajongók aggódás Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears az utóbbi időben kifejezetten aktív Instagram-oldalán. Rajongói szerint azonban ez rossz jel, és úgy tűnik, igazuk van, az énekesnő elveszítette a kisbabáját. 

Ahogy mi is megírtunk, elárasztotta az internetet meztelen fotóival Britney Spears. Az énekesnő több fotósorozatot is feltöltött magáról az utóbbi napokban, melyeken teljesen meztelen. Melleit kezével takarja, bugyija helyére pedig csupán egy szívecskés emojit rakott.

Az énekesnő rajongói attól tartanak, hogy valami nincs rendben vele. Bár a merész fotók nem idegenek Britney stílusától, a szakértők szerint azonban ez akár segélykiáltás is lehet, és Britney azt akarja, hogy mindenáron figyeljenek rá.

Úgy tűnik, ez akár az utóbb is lehet, ugyanis az énekesnő elveszítette a kisbabáját. Bár a hírt csak néhány órája tette közzé, egyelőre nem tudni, mióta gyászol.

Forrás: instagram.com/britneyspears/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.