Hónapokkal ezelőtt megjósolták Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítását

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Szabó Zsófi eljegyzés Shane Tusup szakítás jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír szerdán, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották az eljegyzésüket. Mindenki megdöbbent a nyilatkozaton, azonban Müller Rózsa világhírű jósnő már februárban megjósolta, hogy nem lesz tartós a a műsorvezető és a sportoló szerelme.

Ahogy mi is megírtuk, szerdán Szabó Zsófi és Shane Tusup is az Instagramon jelentette be, hogy felbontották az eljegyzésüket. A hír sokként érte a két celebritás követőit, akik egyelőre nem tudják elhinni, hogy szétment az álompár.

Szabó Zsófi Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Hogy mi vezetett a szakításhoz, egyelőre nem derült ki, a részletekről nem kívántak nyilatkozni. Pár hónappal korábban azonban a sztárok médiuma, Müller Rózsa már megjósolta, hogy nem lesz hosszú életű a szerelmük.

"Az a véleményem, hogy a kis hölgy nagyon szép, de soha nem tud olyat választani, aki hozzá való. A korábbi férje sem illett hozzá semmilyen tekintetben. A mostani párja pedig az a típus, aki nem nagyon tud lehorgonyozni egy nő mellett" – mondta akkor Rózsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.