Kikészültek Szabó Zsófi rajongói: nem akarják elhinni, hogy valóban szakított az álompár

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
felbontott eljegyzés Szabó Zsófi eljegyzés Shane Tusup szakítás álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este elsők között írtuk meg, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották az eljegyzést. A hírt mindkét fél a saját közösségi oldalán jelentette be, és egyelőre azt sem tudni, együtt marad-e az álompár.

A fiatalok alig pár hónap ismerkedés után látszólag rohamtempóban kezdték el megszervezni a közös életüket. Shane bemutatta édesanyjának Szabó Zsófit és már a karácsonyt is együtt töltötték a szerelmesek. Nem kellett sokat várni az eljegyzésre sem, amelyhez nemcsak különleges helyszín (Monaco), de egy mágikus dátum (2022. február 22.) is dukált.

A csillagok szerint fényes jövő állt az álompár előtt.

Zsófi és Shane is ragyogott a boldogságtól, egymás után osztották meg a közös képeket és tagadhatatlan volt, hogy dúl köztük a szerelem. Most azonban úgy tűnik, elmúlt a fellángolás. A hír pedig sokként érte a két celebritás követőit, akik nem tudják elhinni, hogy szétment az álompár.

– írta Zsófi posztja alá egy kommentelő, akinek feltűnt, hogy az elmúlt napokban egyik fiatal sem tett ki egymással közös képet. Egy másik hozzászóló szerint valami olyasmi történhetett, amit nem sikerült rendezniük, bár nem gondolta volna, hogy egy ilyen parázsló szerelemben lehetnek megoldhatatlan gondok.

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup

A Blikk szemlézett több kommentet is. Az egyik rosszindulatú hozzászóló például arról ír, hogy sejthető volt, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata nem lesz hosszú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.