Május 18-án Szabó Zsófi és Shane Tusup is közzé tette a közösségi oldalán, hogy már nem járnak jegyben. A hírt a legtöbben megdöbbenéssel, sokan kétkedéssel fogadták, ugyanis nemrégiben még arról lehetett olvasni, megtalálták egymásban az igazit. Azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi vezethetett a szakításhoz. Azóta megszólaltak ismerőseik és elárulták, az úszóedző agresszív viselkedése miatt Szabó Zsófi úgy döntött, nem akar Shane-nel élni.

Shane Tusupról már korábban is tudni lehetett, hogy erőszakos személyisége gyakran megmutatkozott. Volt, hogy mindezt egy világ láthatta exfelesége, Hosszú Katinka egy-egy versenyén. Később az úszónő megerősítette, hogy kapcsolatuk megromlásának, majd válásuknak is ez állt a hátterében. "Olyan emberre nehéz felnézni, aki nem tudja kontrollálni az indulatait" – nyilatkozta korábban a 24.hu-nak Katinka, majd arról is lehetett hallani, hogy Shane olykor otthon is tört-zúzott.

Kiderült az igazság! Szabó Zsófi rendőrt akart hívni Shane Tusupra erőszakos viselkedése miattInstagram

A Bors megtudta, hogy Shane-nek a Szabó Zsófival való kapcsolata hasonló okok miatt érhetett véget. A lap arról ír, hogy Zsófi egy komolyabb összezördülés során pánikrohamot kapott, amit Shane nem kezelt túl jól. Az előzményekből kiderült: Shane őrjöngött és rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott. A nem hétköznapi veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött.

Az úszóedző végül észhez tért, így nem lett hatósági ügy és botrány az esetből. Zsófi ezek után okkal gondolta, hogy egy agresszív, indulatos férfi nem éppen a legmegfelelőbb férj számára, ami pedig még fontosabb: apajelölt a kisfia számára.