Vége Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságának

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a hónapok óta tartó hercehurcának, többé már semmi sem köti össze Hosszú Katinkát és Shane Tusupot. 

A Blikk úgy tudja, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó és egykori férj-edzője Los Angelesben találkozott, és minden feltételről megegyezett egymással, így a válásuk véglegesnek tekinthető. Katinkának végre újra csak az úszásra kell koncentrálnia, és örökre elfelejtheti az utóbbi hónapok lelki megpróbáltatásait.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Intim borítókép készült Zsédárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190126-intim-boritokep-keszult-zsedarol-enekesno.htmlElképesztően szexi felvétel készült Zsédáról, amit az énekesnő az Instagramon meg is mutatott. TV + Sztárok--Halottlátótól kért segítséget a meggyilkolása előtt VV Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190125-halottlatotol-kert-segitseget-meggyilkolasa-elott-vv-novozanszki-fanni.htmlNovozánszki Fannival való kapcsolatáról beszélt Kiss Kató halottlátó, akihez a fiatal lány gyakran látogatott el, hogy segítséget kérjen. TV + Sztárok--Andy Vajnától búcsúzik Hollywoodhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-andy-vajnatol-bucsuzik-hollywood-szineszek.htmlHollywood "egy forradalmi erejének, kedves barátjának" nevezte Arnold Schwarzenegger a vasárnap elhunyt Andy Vajnát, akivel az 1991-ben bemutatott Total Recall - Az emlékmás című és a Terminator 3.: A gépek lázadása című filmjében dolgozott együtt.TV + Sztárok--ValóVilág 9: ma este párbaj – Adri vagy Lacika térjen vissza a villába?http://www.life.hu/sztarok/20190120-valovilag9-ma-este-parbaj-adri-vagy-lacika-terjen-vissza-a-villaba.htmlVV Viki és VV Dennis Győzike vendégei voltak a BelevalóVilágban, ahol többek közt arról is beszéltek, kit szeretnének párbajgyőztesként látni és miért. TV + Sztárok--Sógora, Visváder Tamás megható posztban búcsúzik Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-sogora-visvader-tamas-palacsik-lilla-ferje-meghato-posztban-bucsuzik-andy-vajnatol.htmlAndy Vajna sógora, Visváder Tamás is megható posztban búcsúzik a január 20-án elhunyt világhírű filmproducertől.TV + SztárokOrigoElbúcsúzott Arnold Schwarzenegger Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-elbucsuzott-arnold-schwarzenegger-andy-vajnatol-twitteren.htmlAndy Vajnától barátja, Anrnold Schwarzenegger a Twitteren búcsúzott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.