Havi horoszkóp: Júniusban fontos döntés előtt állnak a Rákok

Forrás: Shutterstock -
június asztrológia havi horoszkóp horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegeket régen látott ismerősök keresik fel, a Nyilasokra rátalál a szerelem, a Halaknak pedig magánéleti problémái lehetnek. Nézd meg, számodra mit tartogat a júniusi horoszkópod!

RÁK (JÚNIUS 22. - JÚLIUS 22.)

Sok minden történik a zárt ajtók mögött, ami azt jelenti, hogy (még) nem rendelkezel minden szükséges információval egy fontos döntés meghozatalához. Helyezd magad megfigyelő helyzetbe és hagyd, hogy a dolgok menjenek a maguk útján. Bíznod kell a megérzéseidben.

Forrás: Shutterstock

OROSZLÁN (JÚLIUS 23. - AUGUSZTUS 23.)

Boldog vagy, hogy a nap átsüt a zöld levelek között, a rétek virágoznak – de néha még mindig feszültnek érzed magad. Ennek okát nem kívül, hanem magadban kell keresned. Ha ezt elfogadod, sok segítséget kapsz a barátaidtól.


SZŰZ (AUGUSZTUS 24. - SZEPTEMBER 23.)

Tarts egy kis szünetet perfekcionizmusodban! A rögeszmés rendrakás most nem a te dolgod, szükséged van egy bizonyos mennyiségű kreatív rendetlenségre. A szeretet a legfontosabb. A Nap és a Merkúr erősíti az önbizalmadat.


MÉRLEG (SZEPTEMBER 24. - OKTÓBER 23.)

A Mars és a Jupiter ragyogóvá tesz, most különösen magabiztos vagy. Ez ad bátorságot ahhoz, hogy olyan kellemetlen témákkal is foglalkozz a partnerkapcsolatodban, amelyeket korábban elfojtottál. A június a különösen izgalmas beszélgetések hónapja lesz. Sok barát és volt kolléga veszi fel veled a kapcsolatot.


SKORPIÓ (OKTÓBER 24. - NOVEMBER 22.)

Munkád során különösen figyelsz a részletekre és a felkészültséged kiemelkedő. Mivel gyakran úgy érzed hogy mások elvárásai korlátoznak, szánj egy kis időt a kapcsolataidra. Jobb, ha konstruktívan vitatkozol, ahelyett, hogy másokra haragszol. Ez nem jelenti azt, hogy elveszted a párod szerelmét.


NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

Spontán ember vagy, aki észszerűtlennek tartja, ha időkeretek közé szorítják. Ám gondos tervezéssel hamarosan nagyszerű dolgokat érhetsz el. Régóta minden energiádat a munkába fektetted, de június végén újra izgalmassá válik számodra a szerelem. A Vénusz biztosítja számodra az új találkozásokat, a Mars pedig növeli a kreativitást és a vágyat, hogy kellemesen érezd magad.


BAK (DECEMBER 22. - JANUÁR 20.)

A Vénusz júniusban érzékibbé teszi az életedet. Egy laza vacsora közben elbeszélgethetsz szeretteiddel kívánságaidról és jövőbeli terveidről. Ezt követően a lélekerőd beáramlik a munkába. A hónap végén sok megértést tanúsítasz mások aggodalmai iránt.


VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. - FEBRUÁR 19.)

A Szaturnusz több könnyedséget és kreativitást, de fegyelmet és kitartást is biztosít számodra. Készen állsz egy új szerelemre? Akkor a kozmosz támogatni fog téged a megfelelő társ megtalálásában. Ha eddig netán távkapcsolatban éltél, most feltámad benned a közelség vágya. Bár fontos számodra a szabadság, végül mégis a „mi" fog nyerni.


HALAK (FEBRUÁR 20. - MÁRCIUS 20.)

Köszönhetően a Marsnak és a Jupiternek, pénzügyekben jól tudsz tárgyalni, de ne hagyd magad béna kifogásokkal áltatni. Sokat dolgozol és magas elvárásokat támasztasz magaddal és másokkal szemben. Ezt a munkahelyen jól fogadják, de a magánéletben június 24-e után problémás lehet. Az egyetlen dolog, ami segít, az, ha együtt csinálsz valamit a családoddal.

KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 20.)

A Mars és a Jupiter a saját jegyedben van, ezért júniusban a természet ereje veled tart. Könnyedén valósíthatod meg terveidet – de a figyelmedre szükség lehet. Összehangolódtál másokkal, vagy csak a saját céljaidat követed? Annak érdekében, hogy ne ess saját egód csapdájába, különösen tekintettel kell lenned a családodra. Ha egyedül mész, az zsákutcába vezet.


BIKA (ÁPRILIS 21. - MÁJUS 20.)

Újra „szeretnék" módban vagy. A mantrád: minél több, annál vidámabb. Jó anyagi helyzetbe juthatsz. A karrierterveidet csak nagy erőfeszítések árán tudnád megvalósítani, ami sok erődbe kerülne. Hagyd el, hiszen ezt az erőt a szerelemben jobban fel tudnád használni.


IKREK (MÁJUS 21. - JÚNIUS 21.)

A realizmus a szerelem ellensége? Ám nem neked. Jobban szereted tudni, hogy pontosan hol vagy és mire számíthatsz. Szerencsére a Szaturnusz biztosítja ezt a világosságot a szerelmi életedben. A Vénusz június végén sok boldogságot ígér számodra, és lehetővé teszi a társasági életed fellendülését is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.