Cameron Diaz már nem akar mindig kívánatos lenni: "Nem érdekel"

vonzó elvárások megfelelés Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz úgy gondolja, a nőkön túl nagy a nyomás, hogy mindig kívánatosak legyenek. 

A világhírű színésznő már rég visszavonult, azonban továbbra is megmaradt szexszimbólumnak. Gwyneth Paltrow hírlevelében most arról beszélt, hogy nyolc hónappal korábban megsérült az Achilles-ína, így azóta egyáltalán nem is tudott edzeni, ami most már hiányzik neki.

Bár Diaz számára fontos a mozgás, már nem aggódik amiatt, hogy mindig kívánatos legyen. Úgy érzi, a nőkön túl nagy a nyomás, hogy mindig a legvonzóbb oldalukat mutassák - írja a Peolpe magazin.

"Természetesen fiatalosnak akarom érezni magam - időnként mindannyian belenézünk a tükörbe, és azt mondjuk: Ó, ez másképp néz ki. És nem ellenzem, hogy az emberek bármilyen beavatkozáson átessenek. De mi nők olyan sok időt töltünk nyomás alatt, hogy mindig kívánatosak legyünk, és szexuálisan mindig vágyjanak ránk" - kezdte.

"Azért vagyok itt, hogy elmondjam, túllépek ezen: nem érdekel! Erős és egészséges akarok lenni, hogy rugalmas legyen a testem, és megtehessem azt, amit szeretnék".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.