Nagy baj lehet: Meghan Markle akkora pofont kapott, amekkorára ő sem számított

Forrás: ANP via AFP/Sem Van Der Wal -
pofon királyi család jótékonyság Meghan Markle nyilvános szereplés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meredeken zuhan Harry herceg és Meghan népszerűsége. A királyi család szakértője szerint minden jel arra utal, hogy a hercegné most görcsösen próbálja visszaépíteni egykori hírnevét, és olyan dolgokat is megtesz, amelyekre egykor azonnal nemet mondott.

Richard Eden, a brit királyi család szakértője úgy véli, hogy mindaz, amit most Meghan tesz, csak kétségbeesett kapálódzás. Eden szerint Meghan ráeszmélt arra, hogy miután szakítottak a királyi családdal, jócskán veszítettek a fontosságukból és persze a népszerűségükből is. Meghan arra számíthatott, hogy a korona nélkül és a királynőtől távol a saját lábukon is meg tudnak majd állni, ám arcon csapta őt és Harryt a valóság.

A saját, folyamatosan romló hírnevük, sorozatos kudarcaik és szűnni nem akaró konfliktusaik egyre csak nehezítik a dolgukat. Richard Eden szerint Meghan is belátta, hogy a helyzet tarthatatlan, és ha nem lépnek, akkor újabb munkáktól esnek el, emellett pedig veszélybe kerülhet Harry herceg készülő memoárja is.

Forrás: ANP via AFP/Sem Van Der Wal

– idézi Edent a Bors, aki szerint mindez azt mutatja, hogy valami nincs rendben. Meghan és Harry számításai nem jöttek be, hiszen az Egyesült Államokban közel sem olyan népszerűek, mint egykor voltak az Egyesült Királyságban.

Egy másik szakértő szerint azonban mindez spekuláció, és az, hogy késik Harry memoárja, lehet egyszerű reklámfogás is. Az utóbbi időben napról napra jelennek meg a Meghan Markle rossz hírét keltő újságcikkek a brit sajtóban, amelyek a hercegi pár ellen irányuló lejáratókampány részei lehetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.