Harry herceg csak Meghan Markle bábja - állítja a híres műsorvezető

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
Meghan Markle BBC Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jonathan Dimbleby műsorvezető, aki Károly herceg életrajzírójaként is ismertté vált, a BBC rádiós műsorában fejtette ki véleményét Harry és Meghan kapcsolatáról – sok jót nem tudott elmondani róluk.

A 77 esztendős Dimbleby szerint Harry jószívű, de nem kifejezetten eszes férfi, ez teszi lehetővé, hogy felesége, Meghan Markle volt színésznő az orránál fogva vezesse őt.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

mondta a műsorvezető, majd arról kezdett beszélni, hogy amit a pár Oprah Winfrey interjújában művelt tavaly, az túlment minden határon. Leginkább azt nehezményezte, hogy azzal vádolták a királyi család egyik tagját, hogy kisfiuk, Archie bőrszínével kapcsolatban rosszindulatú megjegyzéseket tett.

– vélekedett Dimbleby, majd hozzátette, hogy Károly herceget bizonyára elszomorítaná, ha valaki nyíltan rasszistának nevezné őt, tekintve, hogy egyik alapítványán keresztül rendszeresen támogatja a fiatal kisebbségi rászorulókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.