Jonathan Dimbleby műsorvezető, aki Károly herceg életrajzírójaként is ismertté vált, a BBC rádiós műsorában fejtette ki véleményét Harry és Meghan kapcsolatáról – sok jót nem tudott elmondani róluk.

A 77 esztendős Dimbleby szerint Harry jószívű, de nem kifejezetten eszes férfi, ez teszi lehetővé, hogy felesége, Meghan Markle volt színésznő az orránál fogva vezesse őt. 

Harry herceg és Meghan MarkleForrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

Mindketten lefelé haladnak a lejtőn, egyre kevésbé lesz rájuk kíváncsi a közönség. Kár, mert Harry egyébként egy elbűvölő, kedves fiatalember, ugyan nem a legokosabb, de rendkívül nagylelkű

mondta a műsorvezető, majd arról kezdett beszélni, hogy amit a pár Oprah Winfrey interjújában művelt tavaly, az túlment minden határon. Leginkább azt nehezményezte, hogy azzal vádolták a királyi család egyik tagját, hogy kisfiuk, Archie bőrszínével kapcsolatban rosszindulatú megjegyzéseket tett.

Egyáltalán kire utalhattak? Ez a legaljasabb, hogy teret engedtek a feltételezéseknek. Miért kellett így befeketíteni az egész családot? A legnagyobb jóindulattal is csak azt tudom mondani erről az interjúról, hogy borzalmas értékítéletről tettek benne tanúbizonyságot

– vélekedett Dimbleby, majd hozzátette, hogy Károly herceget bizonyára elszomorítaná, ha valaki nyíltan rasszistának nevezné őt, tekintve, hogy egyik alapítványán keresztül rendszeresen támogatja a fiatal kisebbségi rászorulókat.