Kiderült, mi történik a lábfejeddel, ha egy teljes évig nem hordasz cipőt - videó

lábfej cipő változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál férfi nagyjából egy éve egyáltalán nem hord cipőt, most pedig megmutatta, mennyit változott a lábfeje ennyi idő alatt.

Az ausztrál férfi mára annyira elutasítja a cipőket, hogy csak lábfejbörtönként hivatkozik rájuk. Úgy gondolja, kifejezetten káros ezeket hordani, mivel összenyomják a lábujjakat, és ez nem tesz jót.

Nemrég megkérdezték tőle, hogy mennyit változott a lábfeje a cipőmentes időszak alatt, és még őt is meglepte a felfedezés, ami egy régi kép előkeresése után tűnt fel neki. Észrevette, hogy lábujjai szinte teljesen eltávolodtak egymástól.

Ez pedig valószínűleg annak a számlájára írható, hogy a cipő már nem nyomja össze lábujjait, és lábfeje alkalmazkodott az új, cipőmentes életmódhoz: lábujjai segítenek neki egyensúlyban maradni és jobban kapaszkodni. Hozzátette, ennyi idő alatt olyan kamény lett a talpa, hogy mára még a legdurvább, legszúrósabb felületeken sem esik nehezére a járás, de még csak egy egészen kicsi kellemetlenséget sem érez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.