Hoppá! Katalin hercegné ismét gyermeket szeretne vállalni

Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein -
tervek Katalin hercegné Vilmos herceg gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg terveiről egy a királyi családhoz közel álló informátor nyilatkozott.

Úgy tudni, Vilmos herceg már jelenleg is teljesnek érzi a családjukat, azonban Katalin hercegné nem tett le arról, hogy legyen egy negyedik gyermekük is - legalábbis ezt állítja egy bennfentes a Closernek.

"Vilmos mindig aggódik értem, ha egy évnél kisebbekkel találkozom. Ilyenkor hazamegyek, és azt mondom neki, hogy vállaljunk még egy gyereket"nyilatkozta Katalin még februárban.

Katalin hercegné Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein

"Kate mindig is sokat töprengett azon, hogy nagyon szeretne még egy babát, de először is erről Vilmost meg kellene győznie, hiszen egyik terhessége sem volt könnyű, gyakran gyötörték rosszullétek, nem mellesleg a trónörökös tényleg úgy érzi, hogy így teljes a családjuk. Katalin kicsit kétségbe is van esve, mert ha a családbővítés a cél, jobb lenne minél hamarabb ráállni a babaprojektre" – mondta a királyi családhoz közeli informátor.

Úgy tudni, az is megviseli a hercegnét, hogy Lajos nagyon gyorsan felnőtt, és szeretne még egy kishúgot Saroltának, ahogy Katalinnak is ott van Pippa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.