Caramel: "Azt éreztem, hogy vége lesz ennek az egésznek"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Caramel pandémia mélypont Molnár Ferenc Caramel klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg mindenkit megviselt a pandémia időszaka, és ez alól Molnár Ferenc Caramel sem kivétel. Elmondta, félt attól, hogy mindennek vége, és attól is, hogy már sosem fog énekelni. Mély lelki válságba került akkor, de végül sikerült összeszednie magát.

Az énekesben a családja és a zene tartotta a lelket a válságos időszakban, és végül rájött, hogy ez nem mehet így tovább, el kell indulnia felfelé.

"Nagyon mélyre kerültem lelkileg a pandémiás időszakban. Megvallom őszintén, azt éreztem, hogy vége lesz ennek az egésznek. Nem voltam a legjobban, sőt, a legrosszabbul voltam. Mély csalódottság volt bennem, nem találtam a helyem, úgy éreztem, kihúzták a szőnyeget a lábam alól. Nyilván ez vezethetett volna egy mély depresszióig, sőt, az is elképzelhető, hogy már benne is voltam. Egy biztos: nem láttam a jövőt, nem láttam azt, fogok-e még énekelni, dalokat írni" - idézi Caramelt a Blikk.

Molnár Ferenc „Caramel” Fotó: Polyák Attila - Origo

Elmondta, végül nem kérte szakember segítségét, szerettei támogatásával és a zene segítségével sikerült jobban lennie. Hozzátette, mivel zárkózott embernek gondolja magát, el sem tudja képzelni, hogy pszichológushoz forduljon. Amikor úgy érezte, hogy elérte a legmélyebb pontot, rájött, hogy változtatnia kell.

"Ez váltotta ki belőlem azt az érzést, hogy már nem lehetek mélyebben, nem lehetek rosszabbul, el kell indulnom felfelé" - mondta, hozzátéve, hogy akkor rosszabbul volt, mint valaha, most pedig ellenkezőleg, jobban van, mint valaha. Ehhez persze az is hozzátesz, hogy kiderült, másodszor is édesapa lesz. Caramel szerint a kisbaba a legjobbkor jött az életükbe, hiszen most minden adott hozzá és ő is jól van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.