Caramel felesége, Szilágyi Szilvi vallott várandósságáról: "Nem így terveztem"

Forrás: Instagram/caramelmusic -
Caramel Szilágyi Szilvi család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és felesége, Szilvi határtalanul boldogok, hogy második gyereküket várják. Kiderült, tervezett baba volt-e.

"Két szív egy testben" - így jelentette be Caramel felesége, Szilvi májusban, hogy második gyereküket várják. Elmondta, hogy már évek óta álmodoztak erről a férjével, és most végre valóra vált.

"8 év korkülönbség... nem így terveztem, igazából nem terveztünk semmit előre. Hiszek abban, hogy minden úgy és akkor történik, amikor meg kell történnie! Tény, hogy a babaápolás csínját-bínját már elfelejtettem ez idő alatt, de izgalmas lesz mindent újra felfedezni és újra tanulni. Valamelyik nap megütötte a fülem pl. a köldökcsonk ápolása... egy rövid ideig tartó sokk után emlékeztettem magam, hogy Szofinál is megvoltak ezek a kis nüansznyi, ám annál izgalmasabb, a babás élethez kapcsolódó dolgok... Szóval ma tízmilliószoros nap van, és igyekszem csak pozitív dolgokat megélni és bevonzani" - írta Szilvi Instagram-oldalán.

Nagy a boldogság Caramelék családjában: jön a kistesó Forrás: Instagram/caramelmusic

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.