58 évesen is bomba formában Détár Enikő: büszke legújabb, bikinis fotójára

Détár Enikő bikinis fotó fotó bikini Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozatsztár Rékasi Károly exfelesége, a szintén színész Détár Enikő egy különleges fotóval örvendeztette meg követőit. Rendkívül aktív a közösségi médiában, de ehhez hasonló tartalmakat eddig még nem osztott meg magáról.

Détár Enikő nemrég egy bikinis fotót osztott meg Instagram-oldalán, és bár nem ezt szokhatták meg tőle a követőit, szinte záporoznak a poszt alá a kommentek. Mindenki dicséri Enikő alakját, és úgy látszik, nemcsak a színpadon, hanem a való életben is fiatalokat megszégyenítő lendületben éli az életét. A bomba formáját azonban nem a szél hordta össze.

Az 58 éves énekes-színésznő friss fotóján nincs sem filter, sem retus, az alakját az elmondása szerint a sportnak, a táncnak, a jógának, valamint a házimunkának köszönheti. Nem elég persze csak a mozgás, fontos, hogy egészségesen táplálkozzunk, és mint írja, a genetikának is nagy szerepe van abban, hogy ötven felett is jól érzi magát a bőrében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.