"Fogalmazhatunk úgy is, hogy kirúgtak" - az RTL-től való távozásáról vallott Détár Enikő

Forrás: Détár Enikő/Instagram -
Détár Enikő távozás kirúgás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő annak idején sokat szerepelt a képernyőn, ám egyik pillanatról a másikra elváltak útjaik az RTL Klubbal. Most kiderült, hogyan történt a távozása.

Détár Enikő hosszú évekig vezette az RTL Klub különböző műsorait, majd egyik pillanatról a másikra eltűnt a képernyőről. Akkor a hivatalos nyilatkozatban az állt, hogy közös megegyezéssel távozik a csatornától, de a színésznő most elárulta, hogy ez nem egészen így történt.

Détár Enikő az RTL-től való távozásáról vallott Forrás: Détár Enikő/Instagram

"Fogalmazhatunk úgy is, hogy kirúgtak. Nem haragszom senkire, arra gondolok, hogy ez is megvolt nekem. Másfél éves volt Zsebi, amikor István Danival felváltva szerepeltünk a képernyőn. Nagyon kevés ember kapott annyit az élettől, mint én. Szeretem az életemet! Dolgoztam színházakban és kereskedelmi csatornáknál is. Amire nagyon büszke vagyok: Patrick Dempsey-vel játszhattam együtt filmen, a Bűn és bűnhődésben én voltam Jelizaveta" - árulta el a Hot! Magazinnak Enikő. Korábban arról is vallott, hogy a csatornától való távozása után teljesen összeomlott: több tragédia is érte akkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.