Détár Enikő annak idején sokat szerepelt a képernyőn, ám egyik pillanatról a másikra elváltak útjaik az RTL Klubbal. Most kiderült, hogyan történt a távozása.

Détár Enikő hosszú évekig vezette az RTL Klub különböző műsorait, majd egyik pillanatról a másikra eltűnt a képernyőről. Akkor a hivatalos nyilatkozatban az állt, hogy közös megegyezéssel távozik a csatornától, de a színésznő most elárulta, hogy ez nem egészen így történt.

Détár Enikő az RTL-től való távozásáról vallottForrás: Détár Enikő/Instagram

"Fogalmazhatunk úgy is, hogy kirúgtak. Nem haragszom senkire, arra gondolok, hogy ez is megvolt nekem. Másfél éves volt Zsebi, amikor István Danival felváltva szerepeltünk a képernyőn. Nagyon kevés ember kapott annyit az élettől, mint én. Szeretem az életemet! Dolgoztam színházakban és kereskedelmi csatornáknál is. Amire nagyon büszke vagyok: Patrick Dempsey-vel játszhattam együtt filmen, a Bűn és bűnhődésben én voltam Jelizaveta" - árulta el a Hot! Magazinnak Enikő. Korábban arról is vallott, hogy a csatornától való távozása után teljesen összeomlott: több tragédia is érte akkor.