Miló Viki rémálma még mindig nem ért véget: továbbra sincs meg a bőröndje

Forrás: tv2 -
kártérítés bőrönd Miló Viki Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miló Viki múlt pénteken Madridba repült kutyáival az ebek világbajnokságára, ám az utazásból igazi rémálom lett, mivel eltűnt a bőröndje. A helyzet azóta sem lett jobb, továbbra sem került elő a több százezer forint értékű poggyász.

A kutyatenyésztőként is tevékenykedő sportoló három kiskutyájával utazott Madridba, hogy megmérettesse őket a világbajnokságon. A madridi reptéren azonban rossz híreket kapott, miszerint poggyásza nem érkezett meg, és egyelőre nem is lehet tudni, mikor kapja vissza.

Miló Viki Forrás: tv2

Viki korábban elárulta, hogy több százezer forintnyi értékű csomagját hagyta el a repülőtársaság, ezért mindenképp kártérítést kér.

"Beszéltem jogásszal, a repülőgép késéséért kötelesek fizetni, de a csomagdíjat visszakapom, viszont kártérítést csak akkor kapok, ha sérül a bőrönd vagy elveszik" – mondta Viki a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.