Szorcsik Viki elmondta, miért nem vállalt gyereket

Forrás: Szorcsik Viki/Instagram -
családalapítás gyerekvállalás Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves Szorcsik Vikit egyáltalán nem foglalkoztatja a családalapítás gondolata. Elmondta, miért nem vállalt gyereket.

Sokan kérdezték már Szorcsik Vikit, miért nem alapított még családot, rengeteg kritikát is kapott emiatt. Szerinte mindenkinek el kellene már fogadni, hogy nem vagyunk egyformák, ő inkább a karrierjére koncentrált.

Szorcsik Viki családalapítás helyett a karrierjére koncentrált Forrás: Szorcsik Viki/Instagram

„Szinte egyáltalán nem olvasom a kommenteket, de most belenéztem, és elég megosztó személyiségnek tituláltak, ami szerintem butaság. Ezért sem szeretek már nyilatkozni, csak nagyon ritkán. Főleg nem nagyobb vihart kiváltó témákban, mint a gyermekvállalás. El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák: ettől színes a világ. A magyar emberek megtanulhatnának picit elfogadóbbak lenni. Egy gyermek nagyon nagy felelősség!" - mondta a HOT! magazinnak Viki, aki mindig is szeretett szabadon élni, és úgy gondolja, a munkája miatt sem tudnak egy kisbabára kellően odafigyelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.