Szorcsik Viki vallomása: "Ha valaki azt hiszi, hogy hülye p*csa vagyok, az sem érdekel"

Forrás: Instagram, Szorcsik Viki -
megfelelés Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki színésznő egy időben görcsösen meg akart felelni az elvárásoknak, de mára már elengedte ezt. 

Szorcsik Viki színésznő sokáig élt úgy, hogy igyekezett mindenkinek megfelelni, ami saját bevallása szerint rendkívül kimerítő és stresszes feladat. Mostanra azonban már sikerült elengednie ezt a kényszert, és igyekszik élvezni az életet, sokat utazik és nem foglalkozik azzal, mit gondolnak mások.

Szorcsik Viki már nem akar megfelelni senkinek Forrás: Instagram, Szorcsik Viki

"Egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam, sokáig nagyon érdekelt. Ha valaki azt hiszi, hogy hülye p*csa vagyok, az sem érdekel, akkor gondolja, ha neki ez így jó" - mondta a Palikék világában.

"A pályafutásom elején mindenkinek meg akartam felelni, görcsösen. Ez annyira fárasztó, lélekromboló, annyira stresszes" - vallotta be a színésznő. Hozzátette, ő nagyon maximalista, mindig a tökéletességet keresi, ami nem a legjobb tulajdonság, meg kellene találni az egyensúlyt. Viki arról is beszélt, hogy 43 évesen már kicsit későinek találná a gyerekvállalást, de azért nem tartja kizártnak, hogy esetleg szülni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.