Az Operettszínház sztárjára rátalált a boldogság - választottja az egyik szomszédja

Forrás: Hot! Magazin/Kertész Gábor -
boldogság szomszéd Fischl Mónika művész gyerekek Operettszínház család operett szerelem vadász dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház művésznője, Fischl Mónika két évvel ezelőtt, 19 év házasság után vált el akkori férjétől, Vadász Dánieltől. Új szerelme nem szakmabeli.

Az egyik szomszédjával esett szerelembe Mónika, akivel csak a két évvel ezelőtti válása után ismerkedett meg jobban: "Egy utcában laktunk, most már együtt, egy házban. Másfél éve vagyunk együtt, úgy látszik, akkor jött el az ideje, hogy közelebbről is megismerkedjünk."

Fischl Mónika Forrás: Hot! Magazin/Kertész Gábor

Az 51 éves művésznő 45 éves kora után kezdte igazán jól érezni magát a bőrében, s bár tavaly, amikor betöltötte az ötvenet, kissé elkeserítette, hogy innentől kevesebb van előtte, mint mögötte, azon van, hogy minél több élménnyel legyen gazdagabb az előtte álló időben is.

A színésznőnek van egy 14 éves lánya, és új szerelmének, Tamásnak is van két hasonló korú gyermeke: "Laurám tizennégy éves, Tamásnak is van két lánya, tizenhárom és tizenöt évesek. Így nekem lett még két lányom!" - nyilatkozta a Hot! Magazinnak Fischl Mónika, aki azt is elárulta, hogy párjával az első randevújuk Visegrádon volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.