Az Operettszínház művésznője, Fischl Mónika két évvel ezelőtt, 19 év házasság után vált el akkori férjétől, Vadász Dánieltől. Új szerelme nem szakmabeli.

Az egyik szomszédjával esett szerelembe Mónika, akivel csak a két évvel ezelőtti válása után ismerkedett meg jobban: "Egy utcában laktunk, most már együtt, egy házban. Másfél éve vagyunk együtt, úgy látszik, akkor jött el az ideje, hogy közelebbről is megismerkedjünk."

Fischl MónikaForrás: Hot! Magazin/Kertész Gábor

 

 

Az 51 éves művésznő 45 éves kora után kezdte igazán jól érezni magát a bőrében, s bár tavaly, amikor betöltötte az ötvenet, kissé elkeserítette, hogy innentől kevesebb van előtte, mint mögötte, azon van, hogy minél több élménnyel legyen gazdagabb az előtte álló időben is. 

A színésznőnek van egy 14 éves lánya, és új szerelmének, Tamásnak is van két hasonló korú gyermeke: "Laurám tizennégy éves, Tamásnak is van két lánya, tizenhárom és tizenöt évesek. Így nekem lett még két lányom!" - nyilatkozta a Hot! Magazinnak Fischl Mónika, aki azt is elárulta, hogy párjával az első randevújuk Visegrádon volt.