Ördög Nóráék éttermében 200 forintba kerül a jégkocka adagja - a műsorvezető állítja, hogy nem tudott róla

étterem nánásiék árak Nánási Pál Ördög Nóra Balatonakarattya jégkocka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adagonként 200 forintot kértek el az alkalmazottak Ördög Nóra és Nánási Pár balatonakarattyai éttermében a vendégektől, anélkül, hogy velük erről egyeztettek volna. 

Három héttel ezelőtt egy társaság tért be az étterembe, ők vették észre a számlán, hogy az elfogyasztott szódavízhez kapott jégkockáért 200 forintot kellett kifizetniük. Felháborodásuknak hangot adva a számláról fotót töltöttek fel a közösségi médiába.

Ördög Nóra, Nánási Pál Forrás: Ördög Nóra/Instagram

Mint kiderült, Ördög Nóra nem tudott semmiről, az étterem dolgozói nem egyeztettek vele, mielőtt úgy döntöttek, hogy pénzt kérnek a jégért, amit egyébként kizárólag szódavíz fogyasztásakor számítottak fel, azért, mert a szóda amúgy is nagyon hideg, alapból nem járna hozzá jég. A meleg miatt mégis egyre többen kértek jeget a vizükhöz, ezért az étterem dolgozói ugyan egyeztetés nélkül, de a cég érdekeinek védelmében döntöttek úgy, hogy ilyenkor kiszámlázzák a jeget is.

"Ez rossz gyakorlat, amit azonnal felszámoltunk. A jég egyébként része például az üdítők, és egyéb, amúgy is jéggel felszolgált italok árának"- nyilatkozta Ördög Nóra a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.