"A húszas éveim kilóit nyomom" - Horváth Évának fogalma sincs, mitől fogyott le

Forrás: Instagram/Horváth Éva -
fogyás követők Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva sokat fogyott az elmúlt időszakban, ami a követőinek is feltűnt. Az anyuka bevallotta, nem diétázik, a rajongói véleményét kérdezte arról, hogy ilyen étrend mellett mitől fogyhatott.

Horváth Éva alakja mindig ámulatba ejtette a rajongóit, most azonban feltűnően vékonyabb, mint egykor volt. Mivel sokan érdeklődtek a fogyása titkáról, elárulta, hogy nem diétázik, és fogalma sincs, mitől olvadtak le róla a kilók. A követői véleményét kérte ki a kérdésben.

Horváth Éva olyan bombázó, mint 20 évesen, csak azt nem tudja, hogy mitől Forrás: Instagram/Horváth Éva

"Sokan mondtátok, hogy mennyit fogytam az elmúlt évben (valóban most a húszas éveim kilóit nyomom). Kérdeztétek, hogy mivel diétàzom, milyen szereket szedek ... ? A válasz SEMMIT!
Nem diétázom, mert szeretek enni, nyilván rossz dolgokat (persze, aki rossznak hívja őket, mert én nem) #kolbi #szalonna #hurka #mindendisznosag. Este 11 órakor is rengeteg szénhidrátot fogyasztok (imádom őket, pedig tiltólistán lennének):
- tészta, carbonara, bolognai
- kenyér kolbásszal, vajjal, sajttal
- sütik
- csokik
Egy anyának ilyenkor van ideje enni és ki is hasznàlok minden időt! #mertennijo #elvezzukazizeket
Szerintem Ti anyukák is igy vagytok ezzel! Írjátok meg kommentben, ki az, aki hasonlóan étkezik, mármint felfalja az egész hűtôt. Ha így étkezem, szerintetek mitől fogyhattam?" - tette fel a kérdést Éva. A rajongók szerint a sport és a két gyerek utáni szaladgálás lehet a titok nyitja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.