Pár év alatt ment csődbe a 19 éves lottómilliomos: elmesélte, hogyan verte el a pénzét

csőd nyeremény lottómilliomos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc év alatt fogyott el a brit Michael Carroll nyereménye. 19 évesen, 2002-ben nyert a lottón 3,7 milliárd forintnak megfelelő összeget.

Carroll kukásként dolgozott, amikor nyert a lottón. Igyekezett jól bánni a pénzzel, befektetett a kedvenc focicsapatába és aranyat is vett, de ez kevésnek bizonyult. A nyereményből jutott a családtagoknak, de magára is szépen költött. Vett egy villát, rengeteget nyaralt, és több új autót is vásárolt. Elkezdett kábítószerezni is, volt, hogy napi 2000 fontot költött kokainra és örömlányokra. 2010-ben minden megtakarítása elfogyott, így visszament kukásnak - írja a szeretlekmagyarorszag.hu a LADbible cikke alapján.

A férfi azt mondja, bár sok jó élménnyel lett gazdagabb a nyereményének hála, de nagyon félt is. Bűnözők pályáztak a pénzére, sokszor megfenyegették, fegyveresek jelentek meg a házánál. A kutyáit meg is ölték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.