Jéghideg boldogság a saját ízlésed szerint - Fagyigépet teszteltünk

Forrás: Reblog -
fagyigép fagylaltkészítő gép teszt Gorenje Gorenje ICM10W
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyárnak három elengedhetetlen kelléke van, a napsütés, a strandolás és természetesen a fagyizás. Míg az első kettőt viszonylag nehéz otthon elővarázsolni, addig egy jó fagylaltot már nem annyira. Ha azonban a bolti fagyikkal nem vagyunk elégedettek, vagy már a gatyánk is rámegy a sokadik dobozra, akkor érdemes alternatívákban gondolkodni, például abban, hogy magunk készítsük el a jeges édességeket.

Otthon fagylaltot készíteni szerencsére nem a legnehezebb tevékenység, viszonylag kezdő szakácsok is könnyen kivitelezhetik, az viszont tagadhatatlan, hogy kissé időigényes a dolog. Itt jönnek be a képbe a modern fagyigépek, amik segítségével jelentősen felgyorsíthatjuk az otthoni fagyifőzést, arról nem is beszélve, hogy teljesen a saját szájízünkre szabhatjuk az édességeket. Hogy mi se maradjunk ki a házi fagyizásból, a Gorenje Magyarország jóvoltából lehetőségünk adódott tesztelni az ICM10W jelzéssel ellátott fagylaltgépüket, mi pedig szerkesztőségileg bele is vetettük magunkat a házi fagylaltfőzés rejtelmeibe.

Jéghideg boldogság a saját ízlésed szerint - Fagyigépet teszteltünk Forrás: Reblog

Ami, mint kiderült, nem is annyira rejtélyes, mint elsőre gondoltuk. A gép ugyanis elég minimalista, a dobozában mindössze néhány dolog található: maga a fagylaltkészítő masina, egy keverőkar, amit pár mozdulattal össze kell szerelni a gép tetejére helyezendő fedővel, egy fém „vödör", amibe az alapanyagok, majd a kész fagyi kerül, valamint egy mérő üvegcse és egy műanyag spatula. Magán a gépen szintén egyszerű kiigazodni, hiszen mindössze három gomb van rajta. Eggyel bekapcsoljuk a gépet, eggyel elindítjuk és leállítjuk a kiválasztott funkciót, eggyel pedig a három lehetséges funkció (fagylaltkészítés, keverés, hidegen tartás) közül választhatunk.

Ha kíváncsi vagy, milyen lett a fagyi, kattints ide a cikk folytatásáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.