Heti horoszkóp 2022. augusztus 8-14.: Emlékezetes napok várnak rád

asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntő telihold szinte mindenkiből előhozhatja a lázadó ént. Nem lesz könnyű ez a hét, de szerencsére a feszítő hatás sem tart örökké. Az Oroszlán jelébe lépő Vénusznak köszönhetően egyre ragyogóbb napokra számíthatunk a hét vége felé...

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Valamilyen közösen kezelt pénzügyi forrás megszakadhat ezen a héten. Mindez pedig érintheti a családodat is, könnyen lehet, hogy viták pattanhatnak ki köztetek. A Vízöntő telihold szerint emlékezetes napok várnak rád, de sajnos nem pozitív értelemben. Tehetetlennek érezheted magad, ami nagyon frusztráló lehet. Higgy benne, hogy rövidesen kiderül az ég a fejed fölött!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Még a Bikában jár a Mars, de a feszítő hatása egy kicsit talán már gyengül. Valószínűleg döntened kell egy ingatlannal kapcsolatos kérdésben. Lehet, hogy nem a legkényelmesebb feladat vár most rád, s ettől igen dühösnek érezheted magad, de anyagilag mégis így jársz jobban. Párkapcsolatodban higgadtabbnak kell lenned, hogy kezelni tudd a konfliktusokat.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Az erősséged a kommunikáció, ezt mindenki tudja, s ezen a héten ez még inkább így lesz. A Vénusz bolygó az Oroszlán jelébe lép a héten, s innentől bőven lesz alkalmad megcsillogtatni pallérozott elmédet. Nem mellesleg most nagyon könnyedén ismerkedsz. A Vízöntő telihold külföldi utazás lehetőségét jelzi. Ez segíthet feldolgozni a régi sérelmeket, amelyeket végre el tudsz engedni.

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A pénzügyek miatt nem kell aggódnod többet, ugyanis a Vénusz bolygó mindenféle földi jóval halmoz el téged. Erre ráerősít a Vízöntő telihold, amely a pénzügyekben okos megoldásokra ösztönözhet. A baráti körben ugyanakkor akadhat némi probléma, talán valaki végleg elköszön az életedből. Rövidebb utazásokat is jeleznek a bolygók erre a hétre.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A Vénusz az Oroszlán jegyébe lép ezen a héten, s innentől még több figyelemre számíthatsz, amiben természetesen valósággal fürdőzni fogsz. Nemcsak te leszel a társasági élet középpontja, de valaki felfigyel a vonzerődre is. A bolygók szerint ugyanakkor legyél visszafogott, engedd, hogy meghódítson téged az illető.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha erre a hétre tervezted a nyaralást, akkor számolnod kell fennakadásokra, késésre, leginkább a repülőtereken bizonytalan most a helyzet. Ha kisgyerekek is vannak a családban, akkor talán érdemes lenne változtatni a terveken, ha lehetséges. A belföldi nyaralás plusz élményeket hozhat, nem mellesleg több pihenést is, ami, valljuk be, már nagyon rád férne - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.