"Álompár" - odáig vannak a követők Kulcsár Edina és G.w.M összebújós fotójáért

fotó G.w.M szerelem Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és szerelme, G.w.M megható sorokkal vallottak egymásnak az érzelmeikről. 

Az utóbbi hetekben több kellemetlen hír látott napvilágot a szerelmesekről. Nemrég Zákinthoszon töltöttek néhány napot, azonban a nyaralás nem telt zökkenőmentesen. Amikor a szálloda egyik munkatársa megkérte őket, hogy halkítsák le az üvöltő zenét, a rapper nemes egyszerűséggel annyit reagált, hogy "a rák egye ki a szemed". Később Edina volt kénytelen magyarázkodni szerelme megnyilvánulása miatt, akkor azt mondta, hogy bár a rapper időnként nyers, ő így szereti.

Ezután kiderült, hogy a volt szépségkirálynő is megméretteti magát a Dancing with the Stars műsorában. A követők pedig már most attól tartanak, hogy G.w.M féltékenységi jelenetet fog rendezni a próbák alatt.

Most viszont a páros legutóbbi posztjai arra engednek következtetni, hogy minden a legnagyobb rendben, és nem is lehetnének boldogabbak egymás oldalán.

"A legjobb dolgok a legváratlanabb helyzetekben kopogtatnak be hozzánk" - írta Edina a fotóhoz, amit ide kattintva tudsz megnézni

G.w.M még pár nappal korábban posztolt közös képet, amihez egyszerű, ám sokat mondó szöveget írt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.