"Már 37 éve nyúzzuk egymást" - megszólalt házasságáról Básti Juli

Fotó: Bielik István - Origo -
házasság Básti Juli kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Básti Juli és férje már 37 éve alkotnak egy párt: mindig meg tudják oldani a súrlódásokat.

Básti Juli nyáron nem sokat pihen, várja a színpad és a filmforgatás. A három fiára, a férjére és a két kutyájára persze szakít időt: a Balaton-felvidéki nyaralójuk a bázisuk ilyenkor. A Kossuth-díjas szí-nésznő arról is mesélt a szerdán megjelenő hot! magazinnak, hogy a férjével, a színházi rendező Puskás Tamással hogyan telnek a mindennapjaik.

Básti Juli a házasságáról vallott Fotó: Bielik István - Origo

"Néha összekapunk, de mindig meg tudjuk beszélni a dolgainkat, akár otthon a vacsoránál. Egyébként is sokat szakmázunk, ez egy családi ártalom nálunk. Tamás ízlésében abszolút bízom, és szerencsére gyakran kér fel remek szerepekre. Woody Allen darabját, a New York-i komédiát tizenhat éve játszom, a télen pedig felújítjuk a Nem félünk a farkastól-t Rudolf Péterrel. Olykor akadnak súrlódások, de már 37 éve nyúzzuk egymást, tehát kibírjuk továbbra is. A bizalom ugyanis az elejétől fogva töretlen közöttünk" – vallott a kapcsolatukról a színésznő, aki a magazinban a gyerekeiről is hosszasan mesél! Keressétek a lapot digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.