"Tipikus celeb k*rva" - durván betámadták Zimány Lindát a külseje miatt

kritika támadás Zimány Linda beszólás trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomdafestéket nem tűrő módon támadták be Zimány Lindát az Instagram-oldalán, amit a modell meg is osztott követőivel.

Egy férfi csúnyán beleállt Lindába, mivel nem tetszik neki, ahogy a modell kinéz, és úgy érezte, ezt mindenképp a tudtára kell adnia, ráadásul vállalhatatlan stílusban.

"Egyél valamit, mert olyan vagy, mint egy rossz uszkár. Tipikus celeb k*rva" - írta a férfi, Zimány Linda pedig nem tudott szó nélkül elmenni emellett.

Zimány Linda Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Annyira szeretem, hogy az embernek van egy botrány napja, traumája, amikor rajta kívül történő fájdalmas események miatt sír, maga alatt van egész nap, és küzd magában, amit nyilván csak a közvetlen környezete ismer és tud éppen, mert nem akarja kifelé mutatni, vagy nem is teheti... és mire összekaparják a barátai és a szerettei, egy ilyen féreg üzenetre nyitja ki az instáját, egy számára teljesen irreleváns és ismeretlen embertől" - idézi a Blikk Lindát.

"Az ilyennek csak gratulálni tudok, rúgjál bele még egyet egy számodra teljesen ismeretlen emberbe, aki fogalmad sincs éppen milyen lelkiállapotban van, vagy min megy keresztül éppen... Remélem, ettől most nagyobbnak érezted legalább a micsodád addig a pár percig..." - zárta a 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.