Zimány Linda évek óta terápiára jár: "A nyilvánosság előtt felnőni nehéz..."

Forrás: Zimány Linda/Instagram -
pszichológus terápia Dancing with the Stars Zimány Linda tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda tudatosan figyel arra, hogy minél privátabban kezelje magánéletét. Most azonban a Dancing with the Stars műsorában szeretné megmutatni, milyen is ő valójában. 

Zimány Linda bevallotta, évekig félt attól, hogy ha megmutatja a valódi arcát, akkor bántani fogják.

"Nagyon félek a sebezhetőségtől. A nyilvánosság előtt felnőni nehéz, szerintem tinédzserként belekerülni ebbe a világba, személyiségtorzulást okoz, mert mindig mindenkinek meg akarunk felelni. Amit persze, nem lehet, mert mindenki ítélkezik felettünk" - kezdte, hozzátéve, hogy őt is sokszor bántották, csúfolták, kihasználták, majd amikor a modellkedés miatt részben magántanuló lett, ki is közösítették.

Zimány Linda Forrás: Zimány Linda/Instagram

"Dolgozom azon, hogy ne legyen bennem ennyi félelem: négy éve elkezdtem tudatosan fejleszteni a személyiségemet, pszichológushoz járok. Kifejezetten olyan terápiát csinálok, ami segít feldolgozni azokat a sérüléseket, sérelmeket, amit a gyerekkorunkból hoztunk és lehet, hogy már el is felejtettünk, de a tudatalattinkban ott van és bizony nagyon befolyásolják a felnőtt életünket, sokszor sajnos épp a rossz módon" – folytatta. Jelenleg abban bízik, hogy a TV2 műsorában lesz bátorsága ahhoz, hogy megmutassa az igazi arcát.

"Sokan mondják, hogy a tánc terápia, és én nagyon várom, hogy a műsorbeli partnerem, Bődi Dénes tényleg kihozza belőlem a legmélyebb érzéseket is. Ebben a produkcióban szeretném megmutatni azt a kis Lindát, azt az érzelmes csajt, akit nagyon kevesen ismertnek. Ám az is fontos, hogy ezt nem mások miatt szeretném, hanem magam miatt, az én fejlődésem része lenne, hogy képes vagyok megmutatni magam, beengedni másokat" – mondta a Blikknek Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.