ByeAlex nem akar idősen zenélni, Nagy Feró erre durván nekiment az énekesnek

Forrás: mediaklikk.hu/adal2020 -
koncert idős ByeAlex beszólás zenész Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex nemrég arról beszélt, hogy ha megöregszik, nem akar a színpad közelébe menni, Nagy Feró azonban magára vette a kijelentést, és csúnyán beszólt a zenésznek.

ByeAlex korábban arról beszélt, milyen érzései vannak az öregedéssel kapcsolatban. Elmondta, hogy már a gondolatát is gyűlöli, és minél idősebb lesz, annál kevésbé akar majd koncertezni.

"Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn. Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf*szkodnék a közönségnek" – mondta akkor.

Nagy Feró Forrás: mediaklikk.hu/adal2020

Nagy Feró személyes támadásnak vette az elhangzottakat, és nem is hagyta szó nélkül. A nemzet csótánya durva, megalázó véleményt fogalmazott meg az X-Faktor mentoráról.

"Hál' istennek, fiatalabb koromban sem balf*szoskodtam, és most sem érzem úgy. Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-Bye Alex? Azért kell így mondani a nevét, mert nem is értem, miről beszél. Mi az a mű, amit ő csinált? Hogy sztárt csináltak belőle, azt a televíziónak köszönheti, de egyáltalán hogy merészel az idősebb kollégákról megszólalni?" - háborgott a 76 éves, Kossuth-díjas zenész a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.