Opitz Barbi új szerelme, Serleg Albert először beszélt a párkapcsolatukról

Serleg Albert új szerelem Opitz Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, Opitz Barbira ismét rátalált a szerelem. Új párja nem más, mint a népszerű TikToker, Serleg Albert. 

Ahogy mi is megírtuk, az énekesnő igazán nehéz időszakon van túl. Volt barátja meztelen felvételeket tett közzé Barbiról, amik bejárták az internetet. Barátai szerint jól viselte a történteket, és bíznak benne, hogy valóban sikerül feldolgoznia a bosszúpornó okozta sérüléseket.

Most viszont kiderült, hogy Barbira ismét rátalált a szerelem, ráadásul nem is akárki rabolta el a szívét, hanem a népszerű TikToker, Serleg Albert. Albert az RTL reggeli műsorában most bővebben is beavatta a nézőket párkapcsolatuk részleteibe.

@serlegalbert Promise ♀️ #fyp#foryou#fypシ#foryoupage♬ eredeti hang - stevenstayx

Kiderült, hogy már négy hónapja vannak együtt, csak szerették volna privátan kezelni a kapcsolatukat. Albert az utóbbi idők nehézségei miatt sok negatív kommentet várt, azonban követői nagyon pozitívan fogadták a híreket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.